Instagram Grid Creator

Wat is een Instagram Grid Creator?

De woorden “Instagram Grid Creator” klinken een beetje techy en misschien zelfs luguber… Maar het is eigenlijk heel simpel én praktisch! Met een IG grid creator kun je jouw foto opdelen in meerdere kleine stukjes waarmee je een groot vierkant kunt maken.


Personaliseer je Instagram feed

Er zijn veel manieren waarop je jouw Instagram feed een beetje extra personality kunt geven. Denk aan het gebruik van je eigen kleuren, typografie en unieke stijlelementen. Of zelfs wel een toffe puzzle feed! Maar ook de foto’s die je post of juist eigenlijk vooral de foto’s die je gebruikt kunnen de aesthetics van je feed maken of breken. En jij wilt ’t maken, toch?!


Knip je ontwerp op

Heb je er al eens over nagedacht om je feed next level te pimpen? Door bijvoorbeeld in een editor-tool te werken zoals Photoshop of Canva? Als jij nu een aantal posts ontwerpt, dan zorg ik ervoor dat je deze perfect op maat kunt snijden met de grid creator!


Verdeel jouw foto over meerdere tegels

Je kunt de grid creator ook gebruiken als je een foto niet als één tegel wilt neerzetten, maar als een groot beeld dat bijvoorbeeld over 9 posts wordt verspreid. Met deze tool knip je jouw foto of ontwerp op in een door jou gekozen aantal tegels zodat je deze achter elkaar via Instagram kunt posten. Chop chop, let’s go!


Slice it!